Beste wordpress thema’s 2019

Beste wordpress thema’s 2019

Ieder van ons heeft op een gegeven moment naar gratis WordPress-thema’s gezocht, maar omdat dat nodig is zoveel tijd om elke live-demo te bekijken om het beste thema te vinden, hebben we besloten het voor je te doen. We hebben 10 thema’s beoordeeld die de tand des tijds moeten doorstaan, omdat krachtige ontwikkelaars ze ondersteunen. Ze hebben allemaal een modern design, zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben vooral een gratis versie. Laten we beginnen met de eerste:

Slick material design

https://demo.themeisle.com/hestia/

Dit geweldige WordPress-thema is schoon, mooi en maakt gebruik van de nieuwste designtrends – die van Google materiaal ontwerp. Het heeft een ontwerp van één pagina met soepel scrollen en een online winkelgedeelte dat een leent beetje Pinterest-ontwerp. Dit thema is, net als elk ander thema dat hier wordt gepresenteerd, perfect op elke schermafmeting te passen in elke positie.

Dit betekent dat het 100% mobielvriendelijk is. Het grote titelgedeelte is wat u het eerst op de startpagina ziet, dat is geoptimaliseerd voor conversies met een kleurrijke knop onder de ondertiteling. Het heeft ook een sectie zoals deze, ‘functies’ genaamd, waar u kunt pronken met uw vaardigheden of services. Vervolgens kunt u in het gedeelte ‘Over’ uw bezoekers vertellen wie u bent in een korte, maar zinvolle zin. Als u een team hebt dat met u werkt, is dit de sectie waar u het kunt introduceren aan uw bezoekers en in het volgende gedeelte kunt u uw klanten over uw laten spreken bedrijf. Bovendien hebt u een goed geïntegreerde sectie “Abonneer u op onze nieuwsbrief” die u kunt verzamelen de e-mail van uw bezoekers gemakkelijk, voor marketingdoeleinden. Last but not least is de contactsectie goed georganiseerd en heeft de belangrijkste informatie, kunt u aanpassen zoals u wilt, in de buurt van een contactformulier dat uw prospects en klanten kunnen gebruiken om u een snel bericht te sturen.

Als u snel aangepaste pagina’s wilt maken, hebt u slepen en neerzetten van de bovenste plank nodig inhoudsbouwer. Het gebeurt gewoon zo dat Hestia volledig compatibel is met de meest populaire gratis pagina Bouwers. Om een ​​lang verhaal kort te maken, met Hestia kunt u uw nieuwe website in een handomdraai installeren en bijwerken.

2. ShopIsle

SHOPISLE is een modern thema voor online winkels van welke aard dan ook. De vloeiende parallax-scrolling, subtiele animaties en videolinten omhullen de showcase van uw producten op een elegante en interactieve manier. E-commerce is een van de meest winstgevende velden ter wereld. Begin dus met het verkopen van uw beste producten op uw WordPress-site omdat ShopIsle 100% compatibel is met WooCommerce. U weet hoe belangrijk het is om uw site voor elk apparaat gereed te hebben.

ShopIsle is gemaakt om uw site er fantastisch uit te laten zien, ongeacht welk apparaat mensen gebruiken. We leven tijden waarin de meeste mensen hun smartphones en tablets gebruiken om te navigeren op internet. Wees slim en bereid uw site daarop voor. Je kunt veel extra views krijgen. ShopIsle was ook te zien op BootstrapZero als een van de beste gratis responsieve WordPress thema’s voor WooCommerce. Bovendien kunt u uw bezoekers de kans bieden om gemakkelijk contact met u op te nemen naar dit snelle en gebruiksvriendelijke gedeelte met contactformulieren.

ShopIsle is compatibel met Contact Form 7, dus u kunt eenvoudig verbonden blijven met uw doelwit publiek altijd. Ik nodig u uit om alle functies van dit thema te ontdekken en koppelingen naar andere thema’s als goed in de beschrijving hieronder.

3. OceanWP

https://oceanwp.org/

Het derde thema in mijn gedachten op dit moment is. Met dit thema ziet uw website er geweldig uit, zelfs als u een smartphone of tablet gebruikt. OceanWP behaalt ook de hoogste score in de meeste topsnelheidstesttools. Klaar voor e-commerce? Natuurlijk! Met OceanWP & WooCommerce kun je een geweldige e-commerce website bouwen omdat alles past perfect bij elkaar. Dit thema is gebouwd met SEO best practices in gedachten en een ding dat ik wil vermelden is die RTL-talen ondersteunt en in uw eigen taal kan worden vertaald.

Als je hier enkele van de demo’s bekijkt, kun je zien waarom ik dit thema als aanbeveel in de top 10 van WordPress-thema’s van 2019.

4. Astra

Astra zou het perfecte thema voor elke website kunnen zijn. U hebt veel klaar om website-ontwerpen te importeren. Het is compatibel met paginabouwers zoals Elementor en Beaver Builder, maar als u iets wilt klaar, kunt u ervoor kiezen om elk van deze demowebsites te importeren. Dit is bijvoorbeeld een mooi ontwerp dat u kunt aanpassen voor uw eigen bruiloft. Het heeft alles wat je nodig hebt bovenop dit parallax-effect dat je overal kunt waarnemen tijd naar beneden scrollen. Elke regel code in Astra is geprofileerd voor snel presterende websites.

5. Zerif Lite

Zerif Lite wordt geleverd met een krachtig, responsief en gebruiksvriendelijk megamenu, waardoor het eenvoudig is om de inhoud van je submenu te ordenen en organiseren. Bovendien heeft u volledige controle over het ontwerp en de structuur van uw menu’s. Zerif Lite wordt geleverd met secties die u kunt gebruiken om functies zoals deze weer te geven. Naar beneden scrollen, kun je iets over jezelf en je beste vaardigheden schrijven en dan kun je presenteer uw klanten en uw team. Er zijn twee secties met knoppen, de ene is groen en de andere is rood.

Gebruik ze verstandig om uw bezoekers om te zetten in klanten. Het laatste gedeelte is waar uw bezoekers u een snel bericht kunnen sturen via een knappe contactformulier, en in het voettekstgebied kunt u contactinformatie tonen die wordt weergegeven op elke pagina waar uw bezoekers naartoe navigeren. Oblique is een creatief metselwerkthema dat geweldig werkt voor mode- of algemene bloggers. De schuine lijnen, zorgvuldig gemaakt om een ​​uitgebalanceerde typografie en bijna perfecte afstand te hebben en verhoudingen, zorgen voor een professionele uitstraling aan de bezoekers. Uw blog speelt een zeer belangrijke rol in uw streven om anderen te inspireren. Daarom kan design uw bezoekers helpen uw werk te begrijpen, in gedachten te houden en verschillende acties ondernemen die ermee verband houden. Schuin thema biedt een strak en stijlvol beeld, gecombineerd met aanpasbare typografie en kleine details die het verschil kunnen maken.

Houd uw bezoekers bezig met uw inhoud door hun aandacht te vergroten en te maken ze richten zich op wat u te bieden heeft. Met een schone, verschuifbare zijbalknavigatie kunt u een mooi en netjes menu bieden kan gemakkelijk het belangrijkste element van uw website zijn. Sydney is ontwikkeld en ontworpen met best practices in gedachten. Op deze manier kunt u wedden dat uw nieuwe thema geweldig zal werken. Met dit thema kunt u de gewenste kop kiezen. Ga met een schuifregelaar op volledig scherm of een statische headerafbeelding over de volledige breedte. Uw site, uw keuze. Dit thema is 100% klaar voor vertaling en bevat de nodige bestanden om de vertaling te maken een briesje verwerken. U kunt een parallax-achtergrondafbeelding instellen voor al uw rijen en deze tot leven zien komen terwijl je scrollt. Als je dit thema leuk vindt en het wilt bekijken, vind je de link in de beschrijving vak hieronder. Dit is een snel en lichtgewicht WordPress-thema.

6. Generatepress

GeneratePress is een van de beste aanpasbare WordPress-thema’s die vandaag beschikbaar zijn.

Met veel haken en filters is GeneratePress het perfecte lichtgewicht WordPress-thema voor uw volgende project en kan u helpen de ontwikkeltijd aanzienlijk te verkorten. Het is compatibel met alle belangrijke WordPress-plug-ins, waaronder WooCommerce, WPML, bbPress en alle belangrijke paginabouwers! Het is ook compatibel met alle belangrijke browsers, zelfs IE8!

7. Parallax One

Parallax One is volledig responsief om een ​​optimale kijkervaring te bieden, gemakkelijk te lezen en navigeren met een minimum aan formaat, pannen en scrollen een breed scala aan apparaten. Elk element is getest om de aanpasbaarheid van de lay-out te garanderen door vloeiend, op proportie gebaseerd, te gebruiken rasters, flexibele afbeeldingen om uw activiteiten toekomstbestendig te maken. Met Parallax One kunt u memorabele pagina’s maken met een soepel parallax-effect dat iedereen heeft houdt. Upload afbeeldingen, plaats enkele elementen zoals tekst, knoppen en geniet van een fantastisch gedeelte. De afbeeldingen worden dynamisch weergegeven in een lijst die horizontaal schuift vanuit één weergave naar de volgende met subtiele animaties op basis van lichtgewichttechnologieën U kunt bezoekers in klanten veranderen door ze enkele vertrouwensborden te tonen.

Het toevoegen van klantengetuigenissen aan uw website is een integraal onderdeel van het behalen van succes op internet, versterk uw reputatie en bouw geloofwaardigheid op. Dit is een van de meest aanpasbare WordPress-thema’s met gratis Header & Footer builder. Aanpassen is een intuïtief en flexibel, gratis WordPress-thema met veel functies om te overwegen. Laten we er een paar bekijken! Het is heel eenvoudig om een ​​aangepaste kop- en voettekst te maken en een geweldige gebruikerservaring te bieden op alle apparaten en platforms. Het heeft tientallen beschikbare vooraf gemaakte sites klaar om te importeren. Deze video is absoluut niet de ultieme lijst met de beste gratis WordPress-thema’s die er zijn. Ik weet dat er andere goede zijn en je kunt ze delen in het commentaargedeelte hieronder.

Ik zal proberen in een video op te nemen, dus vergeet je niet te abonneren. Als je andere thema’s wilt zien, bekijk dan onze afspeellijst met gratis WordPress-thema’s voor aanbevelingen voor bloggen, fitness, e-commerce en nog veel meer. Druk op de like-knop als je deze video leuk vond en tot de volgende.

Geef een reactie