Je bekijkt nu Ouderwets schrijven

Ouderwets schrijven

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Apps
  • Bericht reacties:0 Reacties

Met alle technologie die we vandaag de dag hebben, zullen niet veel mensen meer schrijven met pen en papier. Aantekeningen worden gemaakt op de computer en het is zelfs mogelijk om digitaal documenten te ondertekenen. Toch zullen er momenten zijn waarop je toch echt met pen een pen zal moeten schrijven of ondertekenen. Denk bijvoorbeeld aan het ondertekenen van officiële documenten, bij het afsluiten van een hypotheek. Het is natuurlijk ook een persoonlijke voorkeur. Voor sommigen studenten werkt het beter om aantekeningen in een schrift te maken, dan op de computer. Met alle pennen en kleuren die er bestaan, kun je daar nog iets heel leuks van maken. Je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Schrijf je met een simpele balpen, gekleurde gelpennen of heb je een luxe pennenset in je bezit?

Het is niet zomaar een pen

Het zal veel mensen waarschijnlijk ontgaan, maar de ene pen is de andere niet. Een blauwe balpen van BIC is niet te vergelijken met een luxe pen. Bij het ondertekenen van een belangrijk contract, voornamelijk in de zakenwereld, is het belangrijk om dit met een pen van hoge kwaliteit te doen. Vaak wordt deze bij het contract meegegeven en kun je deze houden als aandenken. Dit zijn voornamelijk luxe pennen van hoogstaande merken. Merken zoals Montblanc hebben luxe pennen en ook het Parker assortiment is zeer uitgebreid. Het Nederlandse merk heeft een groot aanbod en er zit voor iedereen wel een goede pen tussen. Er zijn verschillende formaten, kleuren, handgrepen. Kies je voor een vulpen of schrijf je toch liever met een balpen? Het is zelfs mogelijk om een medium of fijne penpunt uit te kiezen. Met een Parker pen is alles mogelijk. Een Parker pen is al een erg mooi product om in het bezit te hebben, maar je kunt er nog net een wat extra’s aan toevoegen. Het is namelijk ook mogelijk om een pen te graveren. Leuk voor jezelf, maar ook als je het als cadeau wilt doen aan iemand. Door een datum, naam of korte tekst op de pen te laten graveren, wordt deze net iets specialer.

Prachtig en duurzaam

Een luxe pen staat prachtig en schrijft fijn. Maar het heeft niet alleen voordelen voor jezelf, maar ook voor de wereld. Zo’n goedkope balpen gaat een paar weken mee, als je er niet te veel mee schrijft. Het enige wat je er dan nog mee kunt doen is weggooien. Denk eens na over hoeveel pennen je in jouw leven al hebt verbruikt en weggegooid. Zonde van het materiaal en ook voor de portemonnee. Een luxe pen kost meer geld, maar het is de investering waard. Als de pen leeg is, is het namelijk gebruikelijk om deze opnieuw te vullen. Goed voor de portemonnee en voor de wereld! Met bijvoorbeeld een cross classic pen, heb je een leven lang schrijfgenot. De pennen worden gemaakt van exclusieve materialen en zien er prachtig uit, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit. De pennen staan bekend om hun mechaniek en mocht er toch iets stuk gaan, dan heb je voor altijd garantie.

Geef een antwoord