Waarheid over Bol.com Masterclass van Jia Ruan

Je kunt tegenwoordig geen dag meer op Youtube of social media doorbrengen zonder het tegen te komen. Jia Ruan, hij promoot dat je geld kunt verdienen via bol.com.

Om dit te leren moet je zijn bol.com masterclass downloaden. Maar laten we eerlijk zijn dit kan niet kloppen en is te mooi om waard te zijn of niet?

Om hierop antwoord te geven moeten we eerst weten wat Jia Ruan precies leert. Op bol.com zijn veel mensen zijn die producten zoeken. Jij kunt deze populaire producten zelf ook aanbied op bol.com en veel verkopen! Toch?

Dit klopt, maar één grote denkfout wordt hier gemaakt. Er is niet alleen een enorme vraag aan producten op bol.com, maar ook een gigantisch aanbod van verkopers!

Jij als nieuwe verkoper zal onderaan de lijst komen, hierdoor is de kans op verkopen veel kleiner als dat het lijkt. Mensen zijn namelijk lui en kiezen het bovenste resultaat. Dit is vaak het product met de meeste reviews en verkopen.

Wij raden je daarom aan om de 995 euro dat de cursus kost! Te gebruiken voor een bewezen methode, die al vele mensen heel rijk heeft gemaakt:

Zo wordt je wel online succesvol

Producten verkopen zoals iedereen op dit moment doet is dus niet meer wat het was. Maar wist jij dat er een methode is om passief inkomen te generen zonder producten?

Dit is namelijk beleggen! Nu denk je direct al maar dit kan alleen met heel veel geld toch?

Vroeger was het inderdaad zo dat je veel geld nodig had om te beginnen. Maar tegenwoordig is dit allang niet zo. Je kunt namelijk mulipliers gebruiken waardoor je de beweging van een aandeel x 50 of x100 kunt doen. Hierdoor kun je met een klein bedrag als erg leuk beleggen.

Ook hoef je geen producten in te kopen en kun je op ieder moment je geld weer opnemen. Hierdoor behoud je vrijheid over je geld!

Kosteloos aanmelden om meer te leren:

Wees gerust, er komt geen saaie webinar van een ethausiaste guru die je voor 1000 euro een cursus gaat verkopen. Nee wij doen het anders en eerlijk, met gratis stap voor stap informatie. Zodat jij alle informatie hebt om te beginnen.

Lees hier onze Disclaimer en Privacy policy